August 9, 2022
Krediet Minikrediet

2500 Euro Goedkoop Lenen (2022) | Snelzonderbkrlenen.nl

2500 euro lenen zonder gedoe

Wil je meteen een kleine lening van 2500 euro krijgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Een kleine lening aanvragen is eenvoudig en het geld staat binnen 24 uur op uw rekening. We laten je zien hoe alles werkt en waar je snel een kleine lening kunt krijgen.

Waar kan ik 2500 euro lenen?

Als je op zoek bent naar een kleine lening van 2500 euro, raden we je aan om naar de pagina voor het aanvragen van een minilening te gaan. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt, inclusief de voordelen van het aanvragen van een kleine lening.

KredietverlenerStortingLooptijdBedragBerekenen
Binnen 24 uur & zonder BKR check30 dagen€100,- tot €500,-Bereken nu
Binnen 24 uur & zonder BKR check45 dagen€600,- tot €1.000,-Bereken nu
Binnen 24 uur & zonder BKR check62 dagen€1.100 tot €1.500,-Bereken nu
Binnen 24 uur & zonder BKR check4 maanden€1.600 tot €2.500,-Bereken nu

Waarom 2500 euro lenen?

2500 euro lenen kan soms handig zijn. Misschien verander je van baan, waardoor je een tijdje geen inkomen hebt. Of bent u in een verhuizing waarbij u rekeningen moet betalen voor twee woningen. Je kunt ook 2500 euro lenen om boetes direct af te betalen. Je zou bijvoorbeeld 2500 euro kunnen lenen om een kapotte wasmachine of andere grote apparatuur te vervangen. Dat is een essentieel item. Je wilt er geen maand op wachten. Dan is 2500 euro lenen best handig. Natuurlijk moet u het geld met rente kunnen teruggeven.

 • U kunt via een kleine lening in minder dan een dag een lening van 2500 euro krijgen van Ferratum of Saldodipje. Aan de service zijn forse kosten verbonden: bovenop de rente betaal je zo’n 150 euro voor een verplichte verzekering.
 • Je mag 250 euro of 2500 euro opnemen met een doorlopend krediet van Santander of Kredietgroep.nl van 2500 euro, en de rest houden zonder bij te betalen.
 • Deze manier van lenen is minder duur dan een minilening, maar je moet een paar dagen langer wachten om het geld te ontvangen. Verder komt deze lening met een BKR check.

Voorwaarden voor 2500 euro leningen

Om een lening van € 2500, moet u aan een aantal criteria voldoen. Dit zijn geen bijzonder zware of zware normen. Je hebt een goede kans om aan deze eis te voldoen. Hieronder volgen de voorwaarden voor het aanvragen van een lening van € 2500:

 1. Je woont in Nederland
 2. U heeft een Nederlands rekeningnummer op uw naam
 3. Je hebt een Nederlands telefoonnummer
 4. Je bent minimaal 18 en maximaal 75 jaar oud
 5. Je hebt een geldig legitimatiebewijs.
 6. Je moet aan alle voorwaarden voldoen om een lening voor een klein bedrag aan te kunnen vragen.

Dat betekent niet dat u een lening kunt krijgen. Er kan bijvoorbeeld ook een bepaald inkomen worden verwacht of om een garantsteller worden gevraagd. Het minimuminkomen is meestal €1000.

 
Mini leningPersoonlijke lening
Minimaal leenbedrag€100,-€2.000,-
Maximaal leenbedrag€2.500,-€250.000,-
Minimale looptijd30 dagen3 jaar
Maximale looptijd4 maanden10 jaar
Verwerkingstijd24 uur7 - 60 dagen
Aanvraagprocedure3 minuten1 tot 2 uur
BKR toetsingNeeJa

Kan ik 2500 euro lenen zonder BKR check?

Ferratum is een van de weinige kredietverstrekkers die geen eigen testsysteem gebruikt. Dit betekent dat je bij Ferratum tot 2500 euro kunt lenen zonder een BKR-toetsing als je bij het BKR staat ingeschreven.

 • Omdat Ferratum uw kredietwaardigheid wil kunnen controleren, gebeurt dit niet onmiddellijk.
 • Het doet dit door zijn eigen systemen actueel te houden, of door een kredietcontrole aan te vragen bij een externe bron. Er zijn ook bepaalde risicocategorieën, zoals studenten of personen onder de 18 jaar die mogelijk niet in aanmerking komen voor een lening.
 • Je krijgt geen BKR-registratie als je geen BKR-toetsing hebt. Voor elke lening moet een BKR-registratie worden ingevuld, dus 2500 euro lenen resulteert ook in een registratie. Als je de lening hebt terugbetaald, vervalt je BKR-identificatie.

Wat zijn de voor- en nadelen van 2500 euro lenen?

Of je nu 2500 euro wilt lenen voor eten of een achterstallige waterrekening wilt afbetalen, er zijn veel mogelijkheden. Sluit je een lening af voor 2500 euro, dan spelen de volgende voor- en nadelen mee;

Voordelen:

 • U krijgt het geld snel op uw bankrekening.
 • Je mag in veel gevallen 2500 euro lenen zonder BKR-toetsing.
 • U hoeft niet veel formulieren in te vullen.
 • Je hoeft geen hulp te zoeken bij vrienden of familieleden.
 • De extra kosten zijn bij een lening van € 2500 (mits je je aan je betalingsverplichting houdt)

Nadelen:

 • Je zult ook meer kosten moeten betalen, zoals rente.
 • Je krijgt een inschrijving bij Bureau Krediet Registratie
 • Wat je leent, moet je weer terugbetalen
 
Leenbedrag€500,-
Looptijd30 dagen
Rente kosten€2,47
Jaarlijks Kosten Percentage9,38%
KredietverlenerSaldodipje
BKR toetsingNee
Gestort in24 uur
Totaal terugbetalen€502,47

Kan iemand zomaar 2500 euro lenen?

Bijna iedereen kan een kleine lening krijgen. Er zijn bepaalde criteria waaraan moet worden voldaan, maar de meeste zijn niet moeilijk te vervullen. Dit houdt in: telefonisch en per e-mail bereikbaar zijn, een Nederlandse bankrekening hebben en in Nederland wonen. Een BKR toetsing is niet nodig, daarom kunnen ook particulieren die BKR staan ingeschreven snel 2500 euro lenen.

BKR registratie

Je krijgt een BKR registratie als je geld leent. Dan heb je schulden die je moet terugbetalen. Je kunt ook een registratie hebben, want je hebt een telefoonabonnement waarbij je maandelijks betaalt voor je toestel.

Als u uw schuld niet op tijd aflost, zal het BKR, Bureau Krediet Registratie, een negatieve status tegen u opnemen. Dit gebeurt direct als u te laat betaalt. Bij het aanvragen van een lening nemen banken kennis van deze gegevens. Een negatieve registratie weerhoudt u er niet van om een lening voor € 2500.

Voordat je solliciteert

Geld lenen kost geld. Ook al is het maar een klein beetje, het is het overwegen waard. Overweeg dus goed of u een lening moet aanvragen. Bedenk of je dit bedrag eventueel in een maand kunt betalen.

 • Als u ergens niet zeker van bent, kunt u de kleinere van twee leningen aanvragen in plaats van één grotere lening aan te vragen bij andere kredietverstrekkers.
 • Leen niet meer dan absoluut noodzakelijk is. En bedenk heel goed of je het geleende bedrag en de daarbij behorende rente aan het einde van de looptijd kunt terugbetalen.

Snel 2500 euro lenen

Een lening van precies € 2500 wordt een kleine lening genoemd. Omdat het zo weinig is, denk ik. Minileningen zijn beschikbaar voor bedragen variërend van € 100 tot € 1000. De tijd die gemoeid is met het aanvragen van een lening, het verkrijgen van het geld en het teruggeven ervan duurt niet zo lang als bij grotere leningen.

Als u uw geld zo snel mogelijk nodig heeft, binnen 20 minuten, kunt u het ontvangen. Daar heb je een account voor nodig. Het duurt langer voordat u uw geleende bedrag ontvangt als u er geen heeft.

 
Persoonlijke leningDoorlopend krediet
RenteRente wordt van te voren vastgesteld en dit percentage zal de hele looptijd hetzelfde blijven.Rente wordt niet vastgesteld en is dus variabel. De rente kan stijgen en dalen tijdens de looptijd.
LooptijdDe looptijd is van te voren vastgesteld, waardoor je weet wanneer de lening is afgelost. De looptijd is variabel. Bij een lage rente zal je sneller aflossen en bij een hoge rente is de looptijd langer.
LeenbedragMinimaal €5.000
Maximaal €60.000
Minimaal €5.000
Maximaal €50.000
MaandbedragElke maand een vast bedrag afbetalen. Een gedeelte is aflossing en een gedeelte is rente. Elke maand een vast bedrag betalen. Dit kan veranderen omdat je rente betaalt over het bedrag dat je opneemt.
Geld opnemenAfgelost geld opnemen is niet mogelijk. Afgelost geld opnemen is wel mogelijk.
AfbouwAan het einde van de looptijd is de lening afgelost. Doordat er geen eindtijd is zal het krediet beperkt worden na 65 jaar.

Stap voor stap 2500 euro lenen in Nederland

Zodra u een lening aanvraagt, wordt u gevraagd een account aan te maken. Indien nodig kan de volgende lening sneller verwerkt worden na uw eerste lening. U moet vier procedures doorlopen om een lening van 2500 euro te ontvangen.

De kredietverstrekker van de microlening haalt uw gegevens uit uw bestaande account, dus u moet een nieuwe aanmaken. Hierdoor beoordeel je directmaak een rekening aan bij het bedrijf dat de kleine lening aanbiedt. Bij een volgende lening hoeft u niet elke stap opnieuw te doorlopen. Dan is het gewoon een kwestie van enkele formulieren invullen en de voorwaarden accepteren

Stap 1: Bepaal het geleende bedrag en de looptijd

De procedure begint met het vaststellen van het bedrag dat u wilt lenen. U kunt dit online doen. Om het juiste bedrag te bereiken, moet u eerst de balk terugzetten. U kunt niet minder lenen dan € 100.

Het bedrag dat u kiest, moet een hele €2500 zijn, anders wordt standaard het tarief van 10% gebruikt. Als u het aflossingsbedrag instelt op € 2500, er zit een periode van 30 dagen op. Hierin staat wanneer u de lening met rente moet terugbetalen: na 30 dagen. Elk bedrag heeft zijn eigen specifieke terugbetalingstermijn.

Stap 2: Gegevens invullen en verifiëren

Vul de lege plekken in en bevestig uw gegevens. U geeft bijvoorbeeld contactgegevens op. Dit zijn uw telefoonnummer en e-mailadres. Je Nederlandse telefoonnummer moet ingevuld zijn. U voert ook uw persoonlijke gegevens in.

 • Vink het vakje aan om uw identiteit te bevestigen als u uw privacy wilt behouden. Hier geef je details over jezelf op, inclusief naam en geboortedatum.
 • Geef daarnaast uw adres op. Deze feiten zijn allemaal cruciaal voor de kredietverstrekker van de lening. Er moet dan een foto of scan van uw identificatie worden ingediend.

Stap 3: Verifieer bankrekening

U moet ook uw IBAN-bankrekeningnummer invoeren. De leningverstrekker wil dat u dit bankrekeningnummer valideert, net zoals u dat met uw persoonlijke gegevens zou doen.

 1. Het moet op uw eigen naam staan en van een Nederlandse bank zijn.
 2. Dus het is niet van je partner of een familielid, toch? Je gebruikt een app of gadget van je bank om te bevestigen
 3. Dit is iets waar u waarschijnlijk al bekend mee bent, aangezien het dezelfde manier is waarop u internetbankieren gebruikt. Dit is afhankelijk van de bank die uw bankrekening heeft uitgegeven. Elke bank heeft zijn eigen methode om dit uit te voeren.

Stap 4: Offerte accepteren

Daarna moet u wachten op een offerte. Als al je gegevens kloppen en je voldoet aan de voorwaarden, dan komt deze naar je toe. Dit zijn niet alleen de hierboven genoemde, maar ook alle andere factoren die de leningverstrekker in overweging neemt. U ontvangt een schatting als de aanbieder hiermee instemt.

Dit is het bedrag dat u krijgt en het bedrag dat u moet terugbetalen, zoals blijkt uit uw kredietscore. En wanneer het tijd is om terug te betalen. Als u de offerte accepteert, wordt het leenbedrag binnen 24 uur op uw bankrekening bijgeschreven. U bent niet verplicht om op hun aanbod in te gaan.

KredietverlenerStortingLooptijdBedragBerekenen
Binnen 24 uur & zonder BKR check30 dagen€100,- tot €500,-Bereken nu
Binnen 24 uur & zonder BKR check45 dagen€600,- tot €1.000,-Bereken nu
Binnen 24 uur & zonder BKR check62 dagen€1.100 tot €1.500,-Bereken nu
Binnen 24 uur & zonder BKR check4 maanden€1.600 tot €2.500,-Bereken nu

Leave feedback about this

 • Quality
 • Price
 • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video
X