September 30, 2022
Webshops

Iphone In Termijnen Betalen (2022) | Snelzonderbkrlenen.nl

Een goed functionerende, en vooral snelle Iphone is geen overbodige luxe. U wilt zo snel mogelijk over een eigen allrounder beschikken. In de meeste gevallen kost een Iphone een hoop geld.

Gelukkig kunt u nu kiezen voor een Iphone op afbetaling zonder dat u een BKR toetsing hoeft te doorlopen. U bent niet verplicht om meteen een volledige betaling te doen, maar wel om betalingen in de tijd te doen.

Hoe werkt Iphone bij een afbetalingsregeling?

We zullen alles over de Iphone afbetaling zonder BKR check en de Iphone lease zonder BKR in deze post doornemen. Er is een verschil tussen de twee, omdat het lenen van geld particulier in plaats van via een bank heeft wel een aantal gevaren betrokken. Lees verder om alle voor- en nadelen te leren die komen met het gebruik van een lening voor Iphone

KredietverlenerStortingLooptijdBedragBerekenen
Binnen 24 uur & zonder BKR check30 dagen€100,- tot €500,-Bereken nu
Binnen 24 uur & zonder BKR check45 dagen€600,- tot €1.000,-Bereken nu
Binnen 24 uur & zonder BKR check62 dagen€1.100 tot €1.500,-Bereken nu
Binnen 24 uur & zonder BKR check4 maanden€1.600 tot €2.500,-Bereken nu

Iphone afbetaling

Bij deze vorm van financiering bepaalt u zelf wie de aankoopprijs voor u betaalt, alsof u een derde partij kiest. U doet er in de loop van de tijd betalingen over. Een termijnbetaling heet dat.

 • Deze partij kan het bedrijf zijn waar u uw Iphone heeft gekocht, zoals BCC, Mediamarkt of BOL.
 • Het is ook mogelijk om uw Iphone via een derde partij te financieren. In dit geval spreken we over het kopen van een Iphone met een lening.

Iphone betalen in termijnen zonder BKR registratie

Veel mensen zouden liever een Iphone op krediet zonder BKR check gebruiken, evenals een Iphone die in termijnen betaalt zonder BKR (of andere soortgelijke zinnen). Dit is zeker haalbaar bij bepaalde aanbieders van Iphone Bij deze aanbieders kunt u de koopsom in termijnen betalen.

 • Sommigen zullen een BKR-check uitvoeren, terwijl anderen u slechts vragen naar uw financiële positie. Er wordt bijvoorbeeld rekening gehouden met de waarde van de Iphone.
 • Als u onder de € 500 blijft, wordt er geen kredietcheck uitgevoerd. Uiteindelijk hoeft een slechte BKR code niet te betekenen dat u niet in aanmerking komt voor het betalen in termijnen. In feite, in de meeste situaties, kunt u kiezen voor een termijn van 12, 24, 36 of 60 maanden.
 
Persoonlijke leningDoorlopend krediet
RenteRente wordt van te voren vastgesteld en dit percentage zal de hele looptijd hetzelfde blijven.Rente wordt niet vastgesteld en is dus variabel. De rente kan stijgen en dalen tijdens de looptijd.
LooptijdDe looptijd is van te voren vastgesteld, waardoor je weet wanneer de lening is afgelost. De looptijd is variabel. Bij een lage rente zal je sneller aflossen en bij een hoge rente is de looptijd langer.
LeenbedragMinimaal €5.000
Maximaal €60.000
Minimaal €5.000
Maximaal €50.000
MaandbedragElke maand een vast bedrag afbetalen. Een gedeelte is aflossing en een gedeelte is rente. Elke maand een vast bedrag betalen. Dit kan veranderen omdat je rente betaalt over het bedrag dat je opneemt.
Geld opnemenAfgelost geld opnemen is niet mogelijk. Afgelost geld opnemen is wel mogelijk.
AfbouwAan het einde van de looptijd is de lening afgelost. Doordat er geen eindtijd is zal het krediet beperkt worden na 65 jaar.

Waar moet u op letten bij betalingen voor Iphone?

Een goede zaak om op te letten bij het kiezen van de duur van de perioden is dat de waarde van de Iphone aan het eind aanzienlijk kan zijn gedaald. Er heeft afschrijving plaatsgevonden. Ook moet u zich realiseren dat de Iphone tijdens de looptijd beschadigd kan raken.

Voordelen Iphone betalen in termijnen

Het betalen van uw Iphone in termijnen zonder BKR registratie heeft een aantal voordelen, maar ook een aantal nadelen. Het grootste voordeel is natuurlijk dat u elke maand een klein bedrag aflost. 

 • Uw maandelijkse betalingen worden bepaald door het rentepercentage en de looptijd die u kiest. U kunt een Iphone leasen voor slechts € 500 per maand bij verschillende kredietverstrekkers.
 • Het grote voordeel van een Iphone op krediet zonder BKR check is dat u direct gebruik kunt gaan maken van uw nieuwe gadget. U krijgt de Iphone meteen geleverd, of het kan later worden opgehaald. Nog voordat u de eerste betaling heeft gedaan, zult u de Iphone gebruiken.
 
Leenbedrag€500,-
Looptijd30 dagen
Rente kosten€2,47
Jaarlijks Kosten Percentage9,38%
KredietverlenerSaldodipje
BKR toetsingNee
Gestort in24 uur
Totaal terugbetalen€502,47

Nadelen Iphone op afbetaling

Een nadeel van het betalen van een Iphone in termijnen zonder BKR is dat de Iphone tijdens de looptijd beschadigd kan raken. 

 • Je kunt het zien als een mobiel telefoonabonnement waarbij je elke maand je telefoon afbetaalt. Heeft u uw telefoon laten vallen? Dan zult u zelf een nieuwe moeten aanschaffen.
 • Is uw domein nog actief en heeft u garantie? Dan moet u de rest van uw contract afbetalen voor een niet meer functionerende Iphone die u niet meer gebruikt.
 • Een ander nadeel is de rente, die extreem hoog is. Het is verstandig om voor een zo kort mogelijke looptijd te gaan om te voorkomen dat u meer rente betaalt. Hoe korter de looptijd, hoe lager de rentebetalingen.
 
Mini leningPersoonlijke lening
Minimaal leenbedrag€100,-€2.000,-
Maximaal leenbedrag€2.500,-€250.000,-
Minimale looptijd30 dagen3 jaar
Maximale looptijd4 maanden10 jaar
Verwerkingstijd24 uur7 - 60 dagen
Aanvraagprocedure3 minuten1 tot 2 uur
BKR toetsingNeeJa

Rente gedurende Iphone termijnen

Zoals we hierboven al kort vertelden, is de rente relatief hoog. Er zijn inmiddels echter veel aanbieders die Iphone termijnen aanbieden zonder BKR toetsing.

De rentepercentages variëren tussen de 10% en 14%.

Dit is een fors percentage, dus weet waar u aan begint voordat u de daadwerkelijke keuze maakt voor een Iphone lease zonder BKR. In sommige gevallen wordt er geen rekening gehouden met uw kredietwaardigheid. Koop niets waarvan u weet dat u het niet in de gekozen termijn kunt terugbetalen.

Wat is een afbetaling?

Een afbetaling is een manier van schuldaflossing waarbij elke maand een vast bedrag wordt betaald. Lenen op afbetaling of kopen op afbetaling is mogelijk. Een lening op afbetaling is een typische geldlening waarbij u het geleende bedrag in de loop van de tijd terugbetaalt.

Wat is iets kopen op afbetaling?

U betaalt de artikelen die u wilt hebben afzonderlijk in plaats van in één keer, en u krijgt wat u wenst op dit moment. U betaalt uw aankoop in termijnen terug. De kosten van uw aankoop op afbetaling zijn inbegrepen in de termijnen. Dit houdt in dat u na verloop van tijd aanzienlijk meer geld uitgeeft dan wanneer u in één keer betaalt.

Is een koop op afbetaling een lening?

Wanneer u een product op afbetaling koopt, hoeft u het niet meteen te betalen. U wordt eigenaar van het goed. Het kopen van goederen op afbetaling is te vergelijken met het lenen van geld; het gevolg is dat u rente in rekening wordt gebracht over het voordeel van uitgestelde betaling. Autohandelaren verstrekken vaak dit soort krediet.

Waar kunt u op krediet kopen?

Bij diverse warenhuizen op internet, zoals Wehkamp, Otto en Klingel, kunnen klanten in termijnen of op krediet betalen.

KredietverlenerStortingLooptijdBedragBerekenen
Binnen 24 uur & zonder BKR check30 dagen€100,- tot €500,-Bereken nu
Binnen 24 uur & zonder BKR check45 dagen€600,- tot €1.000,-Bereken nu
Binnen 24 uur & zonder BKR check62 dagen€1.100 tot €1.500,-Bereken nu
Binnen 24 uur & zonder BKR check4 maanden€1.600 tot €2.500,-Bereken nu

Leave feedback about this

 • Quality
 • Price
 • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video
X